Omdat licht zo mooi kan zijn.

Licht is even bepalend als ongrijpbaar en uniek. Licht bepaalt vorm, sfeer en kleur, en daarmee kan het ruimtes maken of breken. Steek voor het beste lichtadvies uw licht op bij easyprolight, waar lichtarchitectuur en projectverlichting sinds jaar en dag vakdisciplines zijn. 

Wilt u het licht zien dat past bij uw woonhuis, bedrijfspand, winkelinterieur, kunstwerk of ontvangstruimte, bezoek dan onze showroom. Een sfeervolle studio waar we u graag meer vertellen over de kracht van licht en over mogelijkheden.

 

Zo geeft easyprolight u grip op licht – deskundig, duurzaam en duidelijk. Advies van easyproLight komt altijd met een duidelijke voorstelling van uw lichtplan. We tonen u met duidelijke beelden een voorstel van de ruimte of het object in het juiste licht, en in de juiste kleurstelling. Pas als u ziet wat u wilt zien gaan we verder.

 U bent van harte welkom bij easyprolight voor een vrijblijvend gesprek, een degelijk advies op maat en alles daartussenin. Talloze architecten, stylisten, interieurontwerpers en installateurs gingen u voor.

 

easyprolight geeft u grip op licht. Deskundig, duurzaam en duidelijk.